پودر جلبک اسپیرولینا

پودر خوراکی پودر جلبک اسپیرولینا

پودر جلبک اسپیرولینا

پودر خوراکی پودر جلبک اسپیرولینا

پودر جلبک اسپیرولینا
اسپیرولینا خوراکی
اسپیرولینا از کجا تهیه کنیم
پودر اسپیرولینا چیست

  • ۰
  • ۰

1. اسپیرولینا در بسیاری از مواد مغذی بسیار زیاد است


اسپیرولینا موجودی است که هم در آب شیرین و هم در آب نمک رشد می کند.

نوعی سیانوباکتری است که خانواده ای از میکروب های تک سلولی است که غالباً به آنها جلبک های سبز آبی گفته می شود.

درست مثل گیاهان ، سیانوباکتری ها می توانند از طریق فرایند به نام فتوسنتز از نور خورشید انرژی تولید کنند.

اسپیرولینا توسط آزتک های باستان مصرف شد اما هنگامی که ناسا پیشنهاد کرد که می تواند در فضا برای استفاده توسط فضانوردان رشد کند (1) دوباره محبوب شد.

یک دوز استاندارد روزانه اسپیرولینا 1-3 گرم است ، اما دوزهای حداکثر 10 گرم در روز به طور موثر استفاده شده است.

این جلبک ریز مملو از مواد مغذی است. یک قاشق غذاخوری (7 گرم) پودر اسپیرولینا خشک حاوی (2 منبع معتبر):

پروتئین: 4 گرم
ویتامین B1 (تیامین): 11٪ از RDA
ویتامین B2 (ریبوفلاوین): 15٪ از RDA
ویتامین B3 (نیاسین): 4٪ از RDA
مس: 21٪ از RDA
آهن: 11٪ RDA
همچنین حاوی مقادیر مناسبی از منیزیم ، پتاسیم و منگنز و مقادیر کمی از تقریباً سایر مواد مغذی مورد نیاز شماست.
علاوه بر این ، همین مقدار فقط 20 کالری و 1.7 گرم کربوهیدرات هضم را در خود نگه می دارد.

گرم برای گرم ، اسپیرولینا ممکن است تنها مقوی ترین ماده غذایی روی کره زمین باشد.

یک قاشق غذاخوری (7 گرم) اسپیرولینا مقدار کمی چربی - حدود 1 گرم - از جمله اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 را به نسبت تقریبی 1.5-1.0 تأمین می کند.

کیفیت پروتئین موجود در اسپیرولینا عالی است - قابل مقایسه با تخم مرغ. این ماده تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن را تأمین می کند.

اغلب ادعا می شود که اسپیرولینا حاوی ویتامین B12 است ، اما این نادرست است. این ماده دارای pseudovitamin B12 است که اثبات نشده است در انسان مو ثر است.

 

2. خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی


آسیب اکسیداتیو می تواند به DNA و سلول های شما آسیب برساند.

این آسیب می تواند التهاب مزمن را که منجر به سرطان و سایر بیماری ها می شود ، هدایت کند (5).

اسپیرولینا منبع خارق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است که می تواند از آسیب اکسیداتیو محافظت کند.

جز component فعال اصلی آن فایکوسیانین نام دارد. این ماده آنتی اکسیدانی همچنین به اسپیرولینا رنگ منحصر به فرد آبی-سبز می بخشد.

فایکوسیانین می تواند با رادیکال های آزاد مقابله کرده و از تولید مولکول های سیگنالینگ التهابی جلوگیری کند و اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی چشمگیری ایجاد کند 

 

3. می تواند سطح LDL و تری گلیسیرید "بد" را کاهش دهد
بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در جهان است.

بسیاری از عوامل خطر با افزایش خطر بیماری قلبی در ارتباط هستند.

همانطور که مشخص شد ، اسپیرولینا به طور مثبت بر بسیاری از این عوامل تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، می تواند کلسترول کل ، کلسترول LDL "بد" و تری گلیسیرید را کاهش دهد ، در حالی که کلسترول HDL "خوب" را افزایش می دهد.

در یک مطالعه بر روی 25 نفر مبتلا به دیابت نوع 2 ، 2 گرم اسپیرولینا در روز به طور قابل توجهی این مارکرها را بهبود می بخشد (9 منبع معتبر).

مطالعه دیگر در افراد مبتلا به کلسترول بالا مشخص کرد که 1 گرم اسپیرولینا در روز باعث کاهش تری گلیسیرید 16.3٪ و LDL "بد" 10.1٪ (10 منبع معتبر) می شود.

چندین مطالعه دیگر اثرات مطلوبی را یافته اند - هر چند با دوزهای بالاتر 4.5-8 گرم در روز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی